Flesneuken.

Filmjes fles neuken, vaginaal en ook anaal

Filmpjes kijken

Ja, leuk hoor. Ik was net nog bij een paar vriendinnen op bezoek. Tering, dat er nog zulke geile vrouwen op de wereld rondlopen. Ze hadden het over niets dan sex. Neuken neuken en nog eens neuken. De wijnfles schonk gezellig snel door we werden lekker dronken. Plots merkte denise op dat een fles een heel aparte vorm heeft. Het is een soort lange piel die dun begint, maar de fles wordt steeds dikker. Als je die in je kut steekt dan kom je zeker ste weten lekker snel klaar. Het glas van de fles kan je gaatje gelijdelijk oprekken zonder dat het heel erg veel pijn doet. En gaatjes oprekken, daar komen stoute meisjes lekker snel van klaar.

Een fles voor strakke kutjes oprekken

Kijk maar eens wat jonge meisjes doen. Die spelen met bierflesjes in hun kutjes. Het percentage alcohol is laag, en de dremple om met zo'n flesje te neuken is ook niet zo hoog. Dus als je ooit een dronken meisje ziet, moet je proberen haar te versieren. Dan kan je haar vragen of ze zelf laat zien hoe ze een flesje in haar kut laat verdwijnen.


Dit is een daverend succes, dank zij jullie allemaal!


En hier gaat her er ook lollig an toe


Het is gewoonweg één groot feest


Hoera voor de koningin van het flesneuken


Hoi, past het bierflesje er in, of je anders even wil duwen?


Maar buurman, wat doet u nu? Dronken achterlangs pakken


Van een klein cola of bier flesje in kut neuken wordt je kut steeds groter. De oma op de foto hier is zo veel met een fles geneukt dat ze het nu het liefst anaal doet.