Fruit in kut

Komkommer, banaan, mais en prei!

Komkommer in kut neuken

Ik snap echt niet waarom er zo veel mensen zijn die dildo's eten bij het avondeten. Sommige groenten en fruit, die zijn toch overduidelijk door onze schepper gemaakt om vrouwen hun pleziertje te geven. Een langwerpig voorwerp uit de natuur als een komkommer of een banaan, dat wil je als je geil bent meteen naar binnen duwen. Oh, als ik er aan denk wordt ik al weer nat. Ik denk dat ik na de supermarkt direct maar weer langs de goentenman ga om te kijken of hij nog verse groenten en fruit heeft.

Wendy mist het tropisch fruit

Wendy eet van onderen

Deze dolle griet wordt van het tropische weer helemaal gek. Ze snapt er niets meer van hoe het allemaal moet. Haar basale functies lijken uit te vallen. Iedereen weet toch dat je met je mond moet eten. De groeten en fruit moeten er boven in. Aan de onderkant komt de plas er uit. Maar Wendy probeert de vitaminen in haar kut te duwen. En laat zich in haar mond pissen. De showmeid doet het gewoon voor de film. En wat een mooie lange film van fruitsex is het geworden!

Groentenman met ribbelige groenten en langwerpig fruit.

Groen en langwerpig, een augurk? Nee, een courgette

Je hoeft niet meer lang te wachten. Het is bijna woendag en dan komt de groentenman langs. Als hij mooie aanbiedingen heeft met langwerpige groenten en fruit dan zal ik ze kopen. Kan ik weer masturberen met een banaan in kut. Of komkommer neuken. Omdat ik graag wil dat je meegeniet zal ik er ook filmpjes van maken.
Kusjes Maria.

Lekker opwarmen met een banaan in kut

Ik ban aan het masturberen met een banaan

Ze heeft allerlei groenten en fruit, uitgzocht op lengte, dikte en geribbeldheid. Een zachte banaan is lekker om je kutje nat te maken. Zeker een overrijpe banaan. Die kan je na de dienst als dildo ook lekker pellen en opslobberen. Het vruchtvlees is, net als het vlees van je kut, heerlijk zacht geworden.

Meisjes met bizarre voorwerpen

Kijk ondertussen hier maar eens. Daar staan de filmpjes van banaan in kut die iik al eerder had gemaakt.
Mijn masturbatie filmpjes met voorwerpen.

Inkut
Home