Honkbalknuppel neuken

Honkbalknuppel sex, ze is verslaafd!

Vuile sletjes

Van de week was ik op honkbaltraining. En ik vond dat er de hele tijd al een soort hemelse maagdelijke geur hing. Als ik dan meer in de lucht ging ruiken was ik het meteen kwijt. Ik kon de bron van de nectar niet vinden. Tot ik thuis op een dag een video vond.

Op de band van de film stond niets geschreven, maar hij lag onder het bed van mijn zusje. Ik dacht even kijken welke videoband ze van me gejat heeft. Ze kijkt soms ook sexfilms, ik denk dat ze dan ook masturbeert. Ik weet in ieder geval dat ze bij het vingeren wel eens een dildo gebruikt. Maar wat ik op de film zag…

Mijn bloedeigen zusje die met haar vriendin bezig is met elkaar het kutje compleet te gaan oprekken. Ze likken elkaar lachend het nat uit de naad en steken vervolgens zo veel mogelijk vingers in elkaars kutjes. En toen zag ik het. De geur van de honkbaltraining. Mijn honkbalknuppel werd gewoon als neukapparaat gebruikt! Een groot langwerpig voorwerp in je kut schuiven, dat kan ik alleen maar aanmoedigen. Maar om mijn houten honkbalknuppel als neukobject te gebruiken! Dat gaat me wel wat ver.

Om wraak te nemen heb ik de sexfilmpjes die ze met haar en haar vriendinnen heeft gemaakt gejat. Ze mist ze nog niet. Maar als ze na de zomer op school gepest wordt zal ze het vast weten. Namelijk dat ik de filmpjes van mijn honkbalknuppel neuken in kut op internet heb gezet!

Honkbalknuppel voor kutje oprekken Stop me vol Klaarkomen van de lange paal

In kut? Deze meisjes willen anaal!

Na hun hele kutje uitgewoond te hebben is het tijd voor de volgende stap op de maatschapelijke sex ladder. Niet elke vrouw geniet vaak van anale sex. Er zijn zelfs zat vrouwen die het plezier voor hun hele leven niet leren kennen. Maar deze meisjes beginnen er al op jonge leeftijd aan. Hun kutje neuken voelt zo lekker, dan moet anaal de hemel zijn! Net69 Kijk complete porno films, waar je maar wilt