Piercing sex

Clit en eikel piercing sex, naald in kut

Pijnlijke bodymods

Hier extreme piercing sex. Met ook piercings in je kut natuurlijk. Geniet nu van de links van ziekelingen die het niet kunnen laten hun lichaam te doorboren met naalden.

Slavin met extreme schaamlip piercings

grootmoeder met blikje in haar kut Dit is bijna niet meer leuk te noemen. Deze oude teef heeft op commando van de meester zo veel piercings door haar schaamlippen laten zetten dat ze een compleet uitgelubberde kut heeft gekregen. Dat haar kontgat bij het reet oprekken niet is overgeslagen zie je in het volgende filmpje. Een slavinnetje stopt geen fles maar een blikje drinken in plaats van in kut regelrecht haar kont in!

Uitscheurende piercings, gevoelloze tepels door borsten afbinden

opa ronselt omas tieten af

Deze bijzondere martel techniek heeft te maken met lichaams martelingen en pijn. Om voor de meester nog ergere verminkingen te kunnen doorstaan dan menselijke pijn toe zou laten worden borsten gevoelloos gemaakt. Door een speciale bondage techniek met borsten afbinden krijgt de slavin bijna gevoelloze tepels. Nu kan zo hard aan de tepel piercings getrokken worden terwijl de vastgevonden martel slavin hulpeloos toekijkt hoe haar tieten er aan gaan!

Hoeveel gaten kan een kut aan?

opa bevestigd ringen aan schaamlip Nog een filmpje van piercing sex. Dezelfde kut van de extreme piercings. Door een piercing door haar clitoris bewijst ze haar loyaliteit aan haar meester. De clit wordt opgerekt door constante trek uit te oefenen met een metalen constructie.